Pošumljavanje

Zahtevnost:

  • 1
  • 2

Benefiti za firmu

  • Pošumljavanje pomaže kompanijama da smanje emisiju ugljen-dioksida i ostalih komponenti baziranih na ugljeniku (“carbon footprint”)

 

  • Doprinosi SDG UN-a i bori se protiv klimatskih promena

Benefiti za sve

  • Uklanjanje CO2 iz atmosfere i filtriranje vazduha koji udišemo;
  • Revitalizacija vitalnih ekosistema – od vraćanja divljih životinja u područja koja su napustili do pomoći ugroženim vrstama da postanu stabilnije;
  • Obnavlja degradirano zemljište, što zauzvrat povećava kvalitet vode; Može da pomogne lokalnim zajednicama ekonomski i kulturološki, i donese nove prilike za razvoj turizma, obezbedjujući poslove i obuke i vraćajaći biljni diverzitet i balans u ugrožena područja.

Sadnja drveća predstavlja zlatnu kartu za CSR ciljeve

Sve više preduzeća smatra korporativnu društvenu odgovornost glavnim prioritetom kako bi smanjila svaki negativan uticaj koji svojim poslovanjem može imati na ljude i planetu. Pošumljavanje je zlatna karta za kompanije koje žele da postignu svoje CSR ciljeve. Evo zašto:

#1

Pošumljavanje očigledno pomaže kompaniji da smanji svoj ”Carbon footprint. Ali, koristi za ljude i životnu sredinu idu dalje od toga. Sadeći drveće, vi pomažete u:

Uklanjanju CO2 iz atmosfere i pomažete filtriranje vazduha koji udišemo;

Revitalizaciju vitalnih ekosistema – od vraćanja divljih životinja u područja koja su napuštena do pomoći ugroženim vrstama da postanu stabilnije;

Obnavljanju degradiranog zemljišta, što zauzvrat povećava kvalitet vode i može da pomogne lokalnim zajednicama ekonomski i kulturološki, da im donese i nove prilike za razvoj turizma, obezbedjujući poslove i obuke i vraćajući biljni diverzitet i balans u ugrožena područja.

#2

Doprinosi SDG UN-a (“sustainable development goals” – Ovi ciljevi su osmišljeni da eliminišu siromaštvo, diskriminaciju, zlostavljanje i smrti koje se mogu sprečiti, da se bave pitanjem uništavanja životne sredine i uvedu eru razvoja za sve ljude, svuda), I pomaže u borbi protiv klimatskih promena.

Očigledno je da, pošumljavanje ima mnogo toga da ponudi. Zbog toga ide ruku pod ruku sa brojnim ciljevima održivog razvoja UN, uključujući klimatske akcije.

#3

Podiže timski dug i pojačava osećaj pripadnosti u naporima da napravimo promenu kada je planeta u pitanju

Pokažite zaposlenima, investitorima i kupcima da je vaša kompanija posvećena pozitivnom uticaju. Sadnja drveća je odličan način za podizanje morala. On je opipljiv, transparentan i istinski čini razliku za životnu sredinu i lokalne zajednice. Vođenje primerom i inspirisanje drugih donosi zasluženu pozitivnu sliku. Jednostavno rečeno, dobro je za ljude i posao.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije, upite i rezervacije.

Blank Form (#3)

*Obavezno popuniti

Kontaktirajte nas

Blank Form (#3) (#5)

*Obavezno popuniti

Uloguj se

Registrujte se

Vaši lični podaci biće upotrebljeni tako da vaše iskustvo na ovom veb-sajtu bude ugodnije, za upravljanje pristupom vašem nalogu i u druge svrhe kao što je opisano u tekstu Politika privatnosti.

All rights reserved © Trinity Nature

Designed & developed by: